Oraret e autobusëve Pire Shqipëri për Pashkët 

Udhëtoni nga Porti i Pireut drejt Shqipërisë. Çdo ditë nga Pireu për në Shqipëri. Vijmë ju marrim tek anija në port.  Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

VIJMË JU MARRIM NGA ANIJA NË PORT

Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970

Duke filluar nga data e 7 Prill deri në 18 Prill do jenë standarte këto orare

  • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 07.30 Pire-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
  • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 18.00 Pire– TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-
  • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 18.15 Pire BERAT-KUÇOVË-FIER-VLORË-PATOS-TEPELENE-GJIROKASTER (Autobus Direkt)
  • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 18.30 Pire-për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-LUSHNJE

Më datë 12 deri me datë 15 Prill, si dhe me data 17 dhe 18 Prill do ketë autobus direkt nga Pireu në mengjes në orën 08.35

Gjithashtu do hapen orare shtesë të cilët mund ti kontrolloni tek forma e online.

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar.

Çmimet e biletës nga Greqia

Nga Greqia në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë , Durrës, Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

  • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
  • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
  • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest