Oraret e autobusëve të Top Lines PIRE SHQIPËRI për periudhën e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri

Top Lines, për shërbimin tuaj më të mirë, duke filluar nga data 19 Dhjetor deri më datë 30 Dhjetor,  ka hapur orare në mëngjes dhe mbasdite, direkt  nga Pireu për në Shqipëri për periudhën e festave të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. 

Nisja në mëngjes në orën 08.30, si dhe mbasdite në orën 19.35 Vijmë ju marrim direkt nga anija në port dhe ju shoqërojmë tek autobusi.

Telefonat për rezervime dhe informacione 210 4636742 6982890970

Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar

Çmimet e biletës nga Greqia

Nga Greqia në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë , Durrës, Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

  • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
  • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
  • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest