Oraret e Top Lines nga 3 Janar deri më 5 Janar

Të nderuar udhëtar, firma jonë me qëllim shërbimin sa më të mirë të pasagjerëve që kthehen nga pushimet e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri, ka vendosur orare shtesë si nga Shqipëria ashtu dhe nga Greqia

Këto janë Oraret e Top Lines nga data 3 Janar deri më 5 Janar nga Greqia në Shqipëri dhe anasjelltash

Nga Greqia

3 Janar 2020

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.40 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

4 Janar 2020

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

5 Janar 2020

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Nga Shqipëria 

3 Janar 2020

 • 4.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 4.00 Berat- Fier- Athinë
 • 4.00 Rrogozhinë (Elbaan)-Lushnje Athinë
 • 15.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 16.00 Tiranë- Athinë
 • 16.00 Berat-Fier -Athinë
 • 17.00 Tiranë-Athinë
 • 18.00 Fier – Athinë

4 Janar 2020

 • 4.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 4.00 Berat- Fier- Athinë
 • 4.00 Rrogozhinë (Elbaan)-Lushnje Athinë
 • 15.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 16.00 Tiranë- Athinë
 • 16.00 Berat-Fier -Athinë
 • 17.00 Tiranë-Athinë
 • 18.00 Fier – Athinë

5 Janar 2020

 • 4.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 4.00 Berat- Fier- Athinë
 • 4.00 Rrogozhinë (Elbaan)-Lushnje Athinë
 • 15.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 16.00 Tiranë- Athinë
 • 16.00 Berat-Fier -Athinë
 • 17.00 Tiranë-Athinë
 • 18.00 Fier – Athinë

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recent Post