Oraret e Top Lines nga 31 Dhjetori deri 2 Janari 

Të nderuar udhëtar, këto janë Oraret e Top Lines nga 31 Dhjetori deri 2 Janari nga Greqia në Shqipëri dhe anasjelltash

Nga Greqia

31 Dhjetor 2019

8.30  Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër

Më datë 31 Dhjetor zyrat tona do jenë të hapur nga oora 7.00 deri në orën 12.00 të drekës

1 Janar 2020– Me rastin e Vitit të Ri firma jonë nuk ka asgjë orarë dhe të gjitha zyrat janë të mbyllura

2 Janar 2020

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.35 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 8.40 Pire Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 18.30 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.15 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë Gjirokastër
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan

Nga Shqipëria 

31 Dhjetor 2019

4.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec, Belsh, Tepelenë)

1 Janar 2020– Me rastin e Vitit të Ri firma jonë nuk ka asgjë orarë dhe të gjitha zyrat janë të mbyllura

2 Janar 2020

 • 4.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 4.00 Berat- Fier- Athinë
 • 4.00 Rrogozhinë (Elbaan)-Lushnje Athinë
 • 15.00 Tiranë -Athinë  (Merr pasagjer dhe në Shkodër, Laç, Lezhë Fier )
 • 16.00 Tiranë- Athinë
 • 16.00 Berat-Fier -Athinë
 • 17.00 Tiranë-Athinë
 • 18.00 Fier – Athinë

Për ditët e tjera do dali lajmërim ditët në vijim.

Ju urojmë të gjithëve Gëzuar Vitin e Ri.

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest