Oraret e Top Lines nga Greqia dhe Shqipëria

Programi i autobusëve nga Greqia dhe Shqipëria nga ditën e Enjte 5 Shtator deri të Dielë 8 Shtator 2019

Nga Greqia drejt Shqiperisë

 • 8.30 Athinë Tiranë, Lushnje, Durrës, Rrogozhinë Elbasan, Shkodër, Laç, Lezhë
 • 8.35 Athinë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Gjirokastës Tepelenë Rroskovec , Patos
 • 18.00 Athinë Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës , Lushnje
 • 19.00 Athinë Fier Patos Berat Kuçovë Urë Vjagurore Rroskovec,
  Tepelenë Gjirokastës
 • 19.30 Athinë Tiranë Durrës Lushnje Elbasan Tepelenë Gjirokastër

Nga Shqipëria në Greqi

 • 4.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 4.00 Berat Fier Athinë
 • 15.00 Shkodër Tiranë Athinë
 • 16.00 Berat Fier Athinë
 • 17.00 Tiranë Athinë.

VINI RE Autobusët që niset nga Tirana marrim pasagjer dhe në Durrës, Lushnje, Fier, Elbasan, Rrogozhinë Tepelenë. Autobusët që nisen nga Berati marrim pasagjer dhe në Fier Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec dhe Patos.

VINI RE. Jeni të lutur të komunikoni me agjensitë tona disa ditë përpara për të rezervuar vëndin tuaj. Gjithashtu duhet të kaloni nga agjensia të paktën 2 ditë përpara që të pronotoni biletën tuaj,ose në rast se keni bileta vajte ardhje të bëni konvertimin e biletës.

Për telefonat e agjensive të Shqipërisë shtypni këtu 
https://top-lines.al/agjensite-tona-top-lines/

Për oraret nga qytetet e Shqipërisë jeni të lutur të shtypni këtu 
https://top-lines.al/oraret/

Për telefonat e agjensive në Greqi shtypni këtu 
https://www.top-lines.gr/sq/agjensite-tona-top-lines/

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest