Oraret e Top Lines për muajin Dhjetor

Udhëtoni me Top Lines me siguri dhe komoditet. Çdo ditë udhëtime nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas, me autobusë modern të teknollogjisë Euro 5 dhe 6.   Autobusët e TOP LINES  do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta.  Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar. Me çdo biletë mund të transportoni falas 2 valixhe deri në 20kg secila

 

Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.

 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Klikoni më poshtë për të lexuar oraret e autobusëve tanë për muajin Dhjetor

Oraret e Top Lines për Dhjetorin

Oraret nga data 15 deri më 21 Dhjetor 2023
 • 8:25 Pire -Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
 • 08:30 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 16:00 Kallamatë-Pirgo Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:00 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje,
 • 19:15 Athinë-Tiranë, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:30  Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh,
 • 19:35 (Duke filluar nga data 20/12) Pire-Korinth-Tiranë,  Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
Stacionet e Linjes së Athinës nga ku mund të marrim pasagjer : Athinë, Pire, Elefsina,Megara, Korinth, Kiato, Ksilokastro, Akrata, Egjio, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Stacionet e Linjes së Kallamatës nga ku mund të marrim pasagjer : Kalamata, Zevgolatio,Qiparisia, Janitsoxori, Zaharo, Pirgo, Amaliada, Gastuni, Kato Ahaia, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Këto orare janë standarte. Gjatë periudhës së festave do ketë dhe orare të tjera shtesë, sipas kërkesës.   Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.
 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Oraret nga data 22 deri më 25 Dhjetor 2023
 • 8:25 Pire -Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
 • 08:30 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh
 • 08:35 Athinë Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 16:00 Kallamatë-Pirgo Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:00 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë,
 • 19:10 Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje
 • 19:15 Athinë-Tiranë, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore
 • 19:20 Athinë-Tiranë, Fier, Patos, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:30  Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh,
 • 19:35 Pire-Korinth-Tiranë,  Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
Më datë 25/12
 • 8:25 Pire -Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
 • 08:30 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 16:00 Kallamatë-Pirgo Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:00 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje,
 • 19:15 Athinë-Tiranë, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:30  Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh,
Stacionet e Linjes së Athinës nga ku mund të marrim pasagjer : Athinë, Pire, Elefsina,Megara, Korinth, Kiato, Ksilokastro, Akrata, Egjio, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Stacionet e Linjes së Kallamatës nga ku mund të marrim pasagjer : Kalamata, Zevgolatio,Qiparisia, Janitsoxori, Zaharo, Pirgo, Amaliada, Gastuni, Kato Ahaia, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Këto orare janë standarte. Gjatë periudhës së festave do ketë dhe orare të tjera shtesë, sipas kërkesës.   Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.
 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Oraret nga data 26 deri më 31 Dhjetor 2023
 • 8:25 Pire -Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
 • 08:30 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh
 • 08:35 Athinë Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 16:00 Kallamatë-Pirgo Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:00 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë,
 • 19:10 Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje
 • 19:15 Athinë-Tiranë, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore
 • 19:20 Athinë-Tiranë, Fier, Patos, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
 • 19:30  Athinë-Tiranë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh,
 • 19:35  Pire-Korinth-Tiranë,  Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Tepelenë, Gjirokastër (autobus direkt nga Pireu)
Më datë 31/12
 • 08:30 Athinë-Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës,Lushnje, Elbasan, Belsh, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Vlorë, Tepelenë, Gjirokastër
Në datën 31 Dhjetor nuk do ketë orare mbasdite.   Blini  biletat online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.
 • Përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita e udhëtimit.
 • Zgjidhni vetë sediljen që doni të uleni si dhe mënyrën e udhëtimit, vajte apo vajtje ardhje.
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Stacionet e Linjes së Athinës nga ku mund të marrim pasagjer : Athinë, Pire, Elefsina,Megara, Korinth, Kiato, Ksilokastro, Akrata, Egjio, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Stacionet e Linjes së Kallamatës nga ku mund të marrim pasagjer : Kalamata, Zevgolatio,Qiparisia, Janitsoxori, Zaharo, Pirgo, Amaliada, Gastuni, Kato Ahaia, Patra, Rio, Antirio, Mesologji, Etoliko, Evinohori, Agrinio, Amfiloxia, Arta, Filipiada. Këto orare janë standarte. Gjatë periudhës së festave do ketë dhe orare të tjera shtesë, sipas kërkesës.

 

Çmimet e biletave

Çmimet e biletave nga Athina, për  Tiranë Shkodër Laç Lezhë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Vlorë Patos Tepelenë Memaliaj Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 40€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 70 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Çmimet e biletave nga  Pireu për  Tiranë Shkodër Laç Lezhë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Vlorë Patos Tepelenë Memaliaj Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 40€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 70 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Çmimet e biletës nga Kalamata, Qiparisia, Pirgo për në Tiranë, Shkodër, Berat, Vlorë, Elbasan Durrës.
 • Biletë vetëm vajtje- 45€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 80 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
  Çmimet e biletës nga Kalamata, Qiparisia, Pirgo për në Lushnje Fier Patos Tepelenë Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 40€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 70 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Çmimet e biletave nga  Arta për  Tiranë Shkodër Laç Lezhë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Vlorë Patos Tepelenë Memaliaj Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 35€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 60 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Çmimet e biletave nga Patra, për  Tiranë Shkodër Laç Lezhë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Vlorë Patos Tepelenë Memaliaj Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 40€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 70 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi
Çmimet e biletave nga Korinthi për  Tiranë Shkodër Laç Lezhë Fier Berat Kuçovë Urë Vajgurore Durrës Lushnje Elbasan Rrogozhinë Vlorë Patos Tepelenë Memaliaj Gjirokastër*
 • Biletë vetëm vajtje- 40€
 • Biletë vetëm vajtje për fëmijët 4-12 vjeç-25€
 • Biletë vajtje ardhje - 70 €
 • Biletë vajtje ardhje për fëmijët 4-12 vjeç-45€
 • Fëmijët 0-4 vjeç që nuk mbajnë sedijlje udhëtojnë falas
*Për në Gjirokastër kemi të drejtë të njerrim biletë vetëm vajtje. Nëse blini online biletën mbi 10 ditë përpara udhëtimit, do përfitoni ulje çmimi 10%
Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Agjensite e Top Lines në Greqi

Agjensia Qëndrore Athinë (Stacioni i Nisjeve dhe mbërritjeve në Athinë_
Agjensia Dhilijani, Përballë Troxeas, (ish  Papadhaki)
Agjensia  Pire
 • Adresa: Thesmoforiou 3 , Pire (perballe kishesh Agios Dhionisis)
 • Telefon +30 2104636742
 • Celular: +30 6982890970 (Mund të na kontaktoni me Viber ose WhatsApp)
Agjensia e Korinthit
Agjensia Patra
Agjensia Kalamata
Agjensia Pirgos
Agjensia Qiparisia
Agjensia Qëndrore Tiranë
Terminali Tiranë. Stacioni i Nisjeve dhe Mbërritjeve
 • Terminali i Autobusëve Ndërkombëtar
 • Adresa: Rruga Ali Riza Kolonja , mbrapa ish pallatit të Sportit ASLLAN RUSI
  • Për udhëtime për në Athinë Zyra numër 4 -Telefon: +355692061992
  • Për udhëtime për në Kalamatë Zyra numër 17 -Telefon: +355676050292
Qëndër Berat:
Terminali Berat (Stacioni i nisjeve dhe mbërritjeve të autobusëve)
 • Adresa:Terminali i Autobusëve, Rruga Antipatrea 
 • Celular: +355694051228
Agjensia Kuçovë
Agjensia Durrës
Agjensia Shkodër
Agjensia Lezhë
Agjensia Laç
Agjensia Qëndrore FIER
 • Adresa rruga Jakov Xoxa, (përballë ish Shkëlzenit)
 • Celular :+355696725448
Stacioni i nisjeve dhe mbërritjeve në FIER
Agjensia Lushnje (Genta):
 • Adresa: Rruga Misto Mame (Pallati 8), Lagja Loni Dhamo
 • Celular: +355694051225
Agjensia Lushnje (Etoni):
 • Adresa: Rruga Misto Mame (Pallati 3), Lagja Loni Dhamo
 • Celular:+355694051223
Agjensia Elbasan
Agjensia Neoplan Elbasan:
Agjensia Vlorë
Agjensia Gjirokastër
 • Adresa Lagja 11 Janari, rruga nacionale Kakavije Gjirokaster
 • Telefon: +355694051214
Agjensia Patos
Agjensia Ura Vajgurore
Agjensi të tjera

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest