Oraret e udhëtimeve Greqi Shqipëri për Marsin

Top Lines kryen udhëtime me autobusë modern çdo ditë nga Greqia për në Shqipëri dhe anasjelltas. Autobusët tonë janë të teknollogjisë të re, dhe ofrojnë të gjithë shërbimet për një udhëtim të këndëshëm dhe të sigurtë. Të gjtha autobusat kanë sedilje të rehatshme dhe janë të pajisura me air conditioner, dhe free WiFi.

Oraret

 • 8.30 Athinë Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje, Elbasan, Rrogozhinë, Fier, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec, Tepelenë , Memaliaj, Gjirokastër
 • 18.00 Athinë Tiranë Shkodër, Laç, Lezhë, Durrës, Lushnje
 • 19.00 Athinë Fier, Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Rroskovec, Tepelenë , Memaliaj, Gjirokastër (autobus direkt, jo me furgon)
 • 19.30 Athinë Tiranë, Durrës, Lushnje, Rrogozhinë, Elbasan
 • Nisje bëhen dhe nga Pireu në orët 7.30 , 17.00 18.00 dhe 18.30
 • Nisja nga Korinthi (Isthmo) në orët 9.30, 19.00, 20.00 dhe 21.00

Për çmimet e biletës klikoni këtu Çmimet e Biletës

Për oraret e nisjes së autobusëve nga Shqipëria klikoni këtu: Oraret e Nisjes së Autobusëve nga Shqipëria drejt Greqisë Numrat e Telefonit

 • Athinë-Psaron 4 , Sheshi Karaiskaki, Metaksurgjio
 • Tel: 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Pire Sheshi Agjiu Dhionisiu
 • Tel: 210 4636742 6982890970
 • Korinth -Isthmo stacioni qëndror i autobusëve
 • Tel: 2741021023 6982100068 6970534517 6944513771

Rezervoni online duke plotësuar formën e mëposhtëme

  Emri

  Mbiemri

  Telefoni

  Sa veta udhëtoni 

  Sa fëmijë 

  Mënyra e udhëtimit

  Vetëm vajtjeVajtje ardhje 

  Orari

  8.30 Mëngjes19.00 Berati Express19.30 Darkë

  Nisja

  Mbërritja 

  Data e nisjes

  Pranoj kushtet e politikës së privatësisë. Për të lexuar politikën e privatësisë klikoni këtu www.top-lines.gr/politika-e-provatesise

  Pranoj kushtet e politikës së provatësisë

  Të dhënat e mia të përdoren për qëllime reklame dhe marketingu

  PranojNuk pranoj

  Tags :

  Share this :

  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Pinterest