Oraret e udhëtimeve të Top Lines 20-30 Prill Çmimet e Biletës

Udhëtoni nga Athina drejt Shqipërisë me Top Lines. Mbyllni biletë online pa qënë e nevojshme të kaloni nga zyrat ose të telefononi.Ζgjidhni vetë sediljen që doni të uleni, dhe përfitoni ulje 10% në çmimin e biletës, në rast se mbyllni biletën mbi 10 ditë përpara nga dita që dëshironi të udhëtoni. 

Greqi → Shqipëri Shqipëri → Greqi

 

Oraret e nisjeve te autobusëve gjatë muajit Mars do jenë si më poshtë

 • Autobusi i Mëngjesit: Nijsa Ora 08.30 Athinë-TIRANË-FIER-BERAT-KUÇOVË-ELBASAN-RROGOZHINË-DURRËS-SHKODËR -LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR-VLORË
 • Autobusi i Mbasdite: Nisja Ora 19.00 Athinë– TIRANË-DURRËS-SHKODËR-LEZHË-LAÇ-FUSHË KRUJË-FIER-LUSHNJE-TEPELENË-GJIROKASTËR
 • Autobusi i Tiranës: Nisja Ora 19.30 Athinë-për në TIRANË-DURRËS-ELBASAN-RROGOZHINË-BERAT-KUÇOVË-LUSHNJE-FIER-VLORË

Autobusët e TOP LINES janë të teknollogjisë Euro 5 dhe Euro 6 që do ju ofrojnë udhëtime të rehatëshme , komode dhe të sigurta. Të gjithë autobusët janë të pajisur me Wifi si dhe ajer te kondicionuar

Çmimet e biletës nga Greqia

Nga Greqia në Tiranë, Shkodër, Laç, Lezhë , Durrës, Lushnje,  Fier, Patos, Rrogozhinë (Elbasan), Berat, Kuçovë, Urë Vajgurore, Roskovec Lapardha, Tepelenë  dhe anasjelltas

 • Vajtje 40 euro Vajtje Ardhje 70 euro
 • Fëmijët 4-12 vjeç Vajtje 25 Euro Vajtje Ardhje 45 euro
 • Foshnjet free (në rast se nuk mbajnë vënd)

Telefonat e agjensive tona

 • Telefoni zyrës qëndrore në Athinë 210 5203350 2105203351 6980001145
 • Telefoni i zyrës Dhilijani Athinë (ish Papadhaki) 2105202551-6932764562
 • Telefoni i zyrës Pirea 2104636742 6982890970
 • Telefoni i zyrës Korinth  2741021023 6982100068
 • Telefoni i zyrës Patra 6907115555
 • Telefoni i agjentit Elefsina (Praktiker) 6906567449

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest