Programi i Top Lines për fundjavën 9 me 11 Gusht

Për shkak të kërkesës së madhe firma jonë ka vendosur linja shtesë për në Shqipëri gjatë fundjavës 9 me 11 Gusht

Programi është

Të Premten 9 Gusht

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN BERAT
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 18.30-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.00-ATHINË FIER BERAT (Express)
 • 19.15-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN

Të Shtunën 10 Gusht

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN BERAT
 • 8.35-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN BERAT
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 18.30-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.00-ATHINË FIER BERAT (Express)
 • 19.05-ATHINË FIER BERAT TIRANË
 • 19.15-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT

Të Dilën 11 Gusht

 • 8.30-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN BERAT
 • 8.35-ATHINË TIRANË me transfer për SHKODËR ELBASAN BERAT
 • 18.00-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 18.30-ATHINË TIRANË SHKODËR
 • 19.00-ATHINË FIER BERAT (Express)
 • 19.15-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN BERAT
 • 19.30-ATHINË TIRANË me tranfer për ELBASAN

Vini re. Për pasagjerët që kanë bërë rezervime janë të lutur të kalojnë një ditë përpara për të marrë biletën. Gjithashtu dhe pasagjerët që kanë bileta vajte ardhje duhen të vijnë të bëjnë konvertimin.

Për informacione dhe rezervime telefononi tek numri 2105203351

Ju falenderojmë që udhëtoni me ne

Pushime të mbara!!

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest