Autobus Kallamatë Kiparisia Pirgo Kato Ahaia Patra Shqipëri

Top Lines në bashkpunim me Ktelin e Kallamatës ju ofron mundësinë të udhëtoni nga Kallamata, Kiparisia Pirgo, Kato Ahaia,  dhe Patra për në  Tiranë, Durrës, Shkodër Laç, Lezhë,  Lushnje, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Elbansan,  Gjirokastër Tepelenë Memaliaj.

Gjithashtu ju ofrojmë mundësinë të dërgoni porositë të pashoqëruara për në Shqipëri si ilace, teneqe me vaj, canta me ushqime, canta me rroba, pako etj

Nisja nga Kallamata  do bëhet bëhet çdo të Hënë, Mërkurë, Premte në orën  10.00

Nisja nga Tirana  do bëhet bëhet çdo Diel, Marte, Enjte në  orën 3.30

Stacionet ku do ndaloj autobusi për të marrë dhe zbritur pasagjer:

KTEL Kallamatës-kryqëzimi Zevgolatio-Dhorio-Kopanaki- Kalo Nero-Kiparisia-Pirgos-Amaliada-Gastuni-Lehena-Manolada-Kato Ahaia-Patra.

Porositë mund ti dorëzoni tek agjensitë e Ktel Kallamatës brënda në qytet, në Kiparisia, në Pirgo, dhe në Patra

Telefonat për rezervime dhe informacione

 • KTEL KALLAMATAS 2721028581
 • KIPARISIA 6996931160
 • KTEL KIPARISIAS 6948591410
 • VASILIS PIRGOS  6945555083 
 • AMALIADHA 6995978367
 • KATO AHAIA 6980845786
 • ZYRA TOP LINES PATRA 6907115555

Telefonat e zyrave tona në Shqipëri për informacione dhe rezervime

Telefonat e zyrave tona ne Shqipëri

 • Tiranë 0692061989
 • Fier 0696725448
 • Durrës 0694051215
 • Berat 0698778111
 • Kuçovë 0696095701
 • Shkodër 0672323227
 • Lushnje (Genta) 0694051225
 • Lushnje (Eltoni) 0694051223
 • Elbasan 0699768502
 • Lac 0683239636
 • Lezhë 0692063724
 • Patos 0697847661

VINI RE. Nga data 10 Nentor deri në datën 30 nëntor, çdo pasagjer që largohet nga Greqia duhet të ketë me vete dhe vërtetim PLF për daljen nga Greqia.Vertetimi duhet te jete plotesuar 24 ore perpara udhetimit. Per pasagjeret e Top Lines plotesimin dhe printimin e formularit e bejne agjensite tona  totalisht FALAS.  Për më shumë klikoni këtu https://www.top-lines.gr/sq/cfar-dokumentash-duhet-te-keni-per-te-hyre-dhe-per-te-dale-nga-greqia/

 

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest