Kush mund të udhëtoj mbas datës 15 Qershor për në Greqi dhe për në Shqipëri

Të nderuar pasagjer dhe miq të Top Lines. Siç edhe jeni informuar duke filluar nga data 15 Qershor Top Lines do nisi udhëtimet e saj të rregullta nga Greqia në Shqipëri si dhe nga Shqpëria në Greqi. Autobusët do nisen direkt pa ndërrime në Kakavi etj.
Lexoni këtu për oraret e nisjes, çmimet e biletave, masat e marra për ruajtjen e shëndetit publik etj https://www.top-lines.gr/sq/autobus-direkt-nga-athina-ne-shqiperi-cdo-dite-4-orare/
Me këtë rast dhe duke marrë shkas nga pyetjet e shumta që na vijn se kush mund të udhëtoj për në Greqi dhe për në Shqipëri dëshirojmë tju informojmë se qytetarët qe mund të kalojnë kufirin mbas datës 15/6 janë si më poshtë

Në Shqipëri mund të hyjnë

  • Të gjithë qytetarët me pasaportë Shqiptare
  • Të gjithë qytetarët me leje qëndrimi në Greqi
  • Të gjithë qytetarët me nënshtetësi greke (ose me pasaportë ose me karte identitetit)
  • Gjithashtu mund të udhëtojnë drejt Shqipërisë të gjithë qytetarët që ju ka skaduar pasaporta sepse sipas vendimit të qeverisë shqiptare afati i vlefshmërisë së pasaportave të shtetasve shqiptarë, që përfundon brenda vitit 2020, zgjatet deri në datën 31 dhjetor 2020
  • Qytetar me pasaportë europiane, ose me shtete që lejohet levizja e lirë me Shqipërinë, ose janë pajisur me vizë shqiptare.

Kush hyn në territorin e Republikës Shqiptare nuk është e nevojshme të kaloj vetizolim (karantinë)

Në Greqi mund të hyjnë

  • Të gjithë qytetarët Shqiptarë me 90 ditore
  • Punëtorët Sezonal me leje të posaçme
  • Të gjithë qytetarët me leje qëndrimi në Greqi
  • Të gjithë qytetarët me vërtetim blu
  • Të gjithë qytetarët me nënshtetësi greke apo europiane (ose me pasaportë ose me karte identitetit)

Kush hyn në territorin e Republikës Greke mbas datës 15/6 nuk është e nevojshme të kaloj vetizolim (karantinë)

Tags :

Share this :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest